Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szűz Miley kondomot reklámozna
Hiába fogadott nászéjszakáig tartó ártatlanságot Miley Cyrus, a világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége kivetette rá hálóját a tinisztárra.

 

 

 Fallosz-cukrot árul a tinisztár
Pénisz formájú gumicukrot forgalmaz az amerikaiak egyik nemzeti büszkesége, Miley Cyrus. De nem készakarva: az édesség az eredeti koncepció szerint hangszer-alakú, csupán a gitárnak szánt példányok néznek ki fallosznak. A félreértések eloszlatásában az sem segít, hogy az édesség rózsaszínű.

 

 

 A 15 éves Miley Cyrus meztelen képei felforgatták Amerikát
Miley Cyrus meztelen képeit még Justin Timberlake sem hagyhatta szó nélkül. A népszerű énekes is beállt azon sztárok sorába, akik a Miley Cyrus pikáns fotói körül kialakult botrányt véleményezik. "Miley csak egy áldozat. Kiszemelték, ő pedig elvállalta, mert ifjú sztárjelölteknek nagyon jó lehetőség címlapon pózolni. Szerencsétlen ez a helyzet: itt van ez a fotó, amin a kislány egy takaróban pózol, és vele vitetik el a balhét. Pedig szerintem többről van szó: ez a kor, amelyben élünk. Valakiről készítenek egy fotót, és ez a téma évekig. Egyébként hány meg hány ilyen áldozatunk van" - nyilatkozta a sztár az MTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

 

Már sajnálja
Miley Cyrus, a Hannah Montana című sorozat sztárja a Vanity Fair-ben jelent meg, nem épp teljes öltözetben. A 15 éves lány utólag megbánta, hogy az egyik képen póló nélkül, csupán egy lepedőt maga elé kapva pózolt. "Annie Leibovitz-cal dolgozni annyira jó volt, hogy csak erre tudtam koncentrálni. De már bánom, hogy ilyen kihívó kép is készült. A családom, a zene és a szórakoztatás a legfontosabb számomra, és a jövőben is erre szeretnék koncentrálni, nem a megjelenésemre" - mondta el Cyrus.